H “Άλλη Σκάλα”

Η ιστορία

Η Άλλη Σκάλα δημιουργήθηκε το 1995 από τον Χρήστο Μαρκοζάνε και τον Σταύρο Σιγάλα στα Καμίνια και σύντομα καθιερώθηκε λόγω των γευστικών της ιδιαιτεροτήτων και της αυθεντικής μουσικής της ατμόσφαιρας.

 

Το 2014 τη διαχείριση ανέλαβε η Λία Πολέμη συνεχίζοντας με αγάπη την οικογενειακή παράδοση του μαγαζιού και κύριο μέλημά της την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Άλλη Σκάλα μετακόμισε στην Αργυρούπολη ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι με μοναδικές γεύσεις και ανόθευτο κέφι – αποστάγματα μακρόχρονης πείρας.

 

Στα νέα ταξίδια της Άλλης Σκάλας το τιμόνι εξακολουθεί να κρατά η Λία Πολέμη και το μενού δημιουργεί ο γνωστός σεφ Γρηγόρης Kαραγιάννης.

s

Λίγα λόγια για τον σεφ της “Άλλης Σκάλας”

Γρηγόρης Kαραγιάννης (Σεφ)

Ο Γρηγόρης Καραγιάννης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της δημιουργικής εστίασης έχει συνεργαστεί με πολλά εστιατόρια καθώς και χώρους συνεστιάσεων ως Sous Chef και Master Chef. Μεταξύ των άλλων ως Sous Chef στο Dionysos Zonar’s για 7 χρόνια και ως Master Chef στον πολυχώρο Vive Mar για 3 χρόνια.

Διδάσκει στη Σχολής Μαγειρικής των ΙΕΚ Άλφα μεταφέροντας εμπειρίες, γνώσεις κι αγάπη για την τέχνη της μαγειρικής στη νέα γενιά.

Για την “Άλλη Σκάλα” δημιουργεί πιάτα και μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων βασισμένα σε επιλεγμένα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου (νησιώτικης και ηπειρωτικής), με φρέσκα υλικά, δίνοντας νέο νόημα και στις παραδοσιακές συνταγές.

 

Ο συνδυασμός της εμπειρίας του, της αγάπης του για την μαγειρική και του σεβασμού για όσους τη γεύονται, εγγυάται τη γευστική απόλαυση και σας καλεί να εξερευνήσετε το μενού.

The best staff

Το προσωπικό μας

Η Άλλη Σκάλα διαθέτει το κατάλληλα καταρτισμένο άτομο για την κάθε θέση ώστε το αποτέλεσμα να είναι σωστό αλλά και απολαυστικό.
Λειτουργούμε σαν ομάδα και δεν παραβλέπουμε τίποτα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι λεπτομέρειες και οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά.

Λία Πολέμη

Το λόγια είναι περιττά για την υπέροχη οικοδέσποινα της Άλλης Σκάλας, την Λία Πολέμη. Η Λία, ένας μοναδικός άνθρωπος και ψυχή του εστιατορίου μας, θα γίνει ο δικός σας άνθρωπος κατά τη γευστική σας εμπειρία στην Άλλη Σκάλα. Σας υποδέχεται πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και θα είναι εκεί να σας βοηθήσει με τις γνώσεις της (WSPC 1, WSPC 2) να βρείτε το κρασί ή την μπύρα (Sommelier) που θα συνοδεύσει τέλεια το γεύμα σας. Ακόμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα γίνει η ψυχή της παρέας και θα σας ξεσηκώσει σε κάθε εκδήλωση που λαμβάνει μέρος στην Άλλη Σκαλά! Γνωρίστε την από κοντά και θα καταλάβετε!

Γιώργος Μητσόπουλος

Ο Γιώργος είναι βοηθός μάγειρα με 14 χρόνια εμπειρίας. Έχει δουλέψει στο παρελθόν σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχειακά συγκροτήματα, όπως: Apollon divani palace, Ορίζοντες , Burger Join κ.α.

Ντίνα Αγγέλου

Η Ντίνα μας είναι βοηθητικό μέλος στην κουζίνα μας! Φροντίζει καθημερινά τα πάντα να είναι καθαρά και τακτοποιημένα για τα βέλτιστα αποτελέσματα! Επίσης, κάθε μέρα μας προσφέρει χαμόγελα και κέφι εντός της κουζίνας και όχι μόνο!

Κώστας Δεσπότης

Ο Κώστας είναι σερβιτόρος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο σέρβις! Παράλληλα αυτή τη στιγμή σπουδάζει στα Ιεκ ΑΛΦΑ στο τμήμα μαγειρικής, για να επεκτείνει τις γνώσεις του με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Photo Gallery

Το εστιατόριο μας

Ο χώρος μας θέλουμε να σας αρέσει αλλά να αρέσει και σε εμάς που τον ζούμε καθημερινά!
Για αυτό ήδη έχει ανακαινιστεί αν και μόλις πέρυσι ανοίξαμε στην Αργυρούπολη. Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε πώς σας φαίνεται!